moveonup.nu

moveonup.nu

Är ekologisk hudvård lika bra som annan hudvård

februari 8th, 2012 · No Comments · Okategoriserade

Pålitliga, ekologiska, effektiva och välgörande skönhetsprodukter, ja för vem skulle inte vilja ha produkter som beskrivs med de orden? Det känns ändå som att ingen skulle tacka nej till lite ekologisk hudvård, i och med att vi idag är rätt öppna för ekologiska produkter så som mat, kläder och smink. Men problemet med allt ekologiskt är ju att det är mycket dyrare än de produkter som inte är ekologiska och som då är sämre för naturen och vår framtid. Det handlar alltså egentligen om en individuell prioriteringsfråga, vill man lägga ner lite mer pengar på en produkt och rädda framtida generationer från att leva i ett kaosartat samhälle eller vill man istället vara egoistisk och snål? Ja, det är upp till var och en.

Tags:

No Comments so far ↓

Like gas stations in rural Texas after 10 pm, comments are closed.