moveonup.nu

moveonup.nu

Idé om enkel billig städning

augusti 27th, 2011 · No Comments · Okategoriserade

Fick en sådan klockren idé i natt – tyvärr blev den förstörd direkt jag vaknade och berätta om den för kompisen – inte för att han stal idén utan för att han berättade sanningen som jag i och för sig inte ville höra. – Jag tänkte anlita hemstäd till firman där jag jobbar och skulle kunna tjäna en slant från chefen om jag ersatte städbolaget vi har i dag och betalar 450 kronor per timme, med hemstäd för 225 kronor, men det var just det – hemstäd är för privat personer och inte för företag. Att jag kunde vara så korkad att inte komma ihåg detta. Men för oss privatpersoner är ju hemstöd i alla fall en perfekt lösning på tråkigt arbete.

Tags:

No Comments so far ↓

Like gas stations in rural Texas after 10 pm, comments are closed.