moveonup.nu

moveonup.nu

Hypnosterapi är en gammal kunskap

augusti 23rd, 2011 · No Comments · Okategoriserade

Inte helt ovanligt är att personer vill öka förståelsen av sitt egna jag. Denna insikt är inte alltid lätt att på egen hand komma fram till då det ofta finns olika former av blockeringar som inverkar negativt i sitt sökande. I dessa lägen kan hypnosterapi vara en väg att gå för att komma ett steg vidare. I vissa fall kan viss medicinering också hjälpa personen att nå fram men de biverkningar detta är förknippat med gör att hypnos ofta lämpar sig bättre. Mexikanska indianer använde och använder fortfarande meskalin från kaktusar för att nån fram till det inre väsendet och förstå sig själva bättre.

Tags:

No Comments so far ↓

Like gas stations in rural Texas after 10 pm, comments are closed.