moveonup.nu

moveonup.nu

Smink kan vara grönt

juli 3rd, 2011 · No Comments · Okategoriserade

Smink passar på alla människor, både gamla och unga, tjejer och killar, ljusa och mörka. Det är det som är så fantastiskt med just smink. Det finns smink för ögonfransar, hud, läppar, naglar och ögonbryn i det syfte att förbättra eller förändra utseendet på den som använder smink. Det finns också smink för håret, till exempel hårmascara med olika färger där man kan dra slingor genom håret, det är mer populärt bland lite yngre användare. Sedan så färgar man håret för att få lite förändring i vardagen och om man inte vågar färga det helt och hållet så skulle man bara kunna sätta upp håret i en häftig uppsättning istället.

Tags:

No Comments so far ↓

Like gas stations in rural Texas after 10 pm, comments are closed.