moveonup.nu

moveonup.nu

Olika skäl till bröstförstoring

juni 12th, 2011 · No Comments · Okategoriserade

Både yngre och äldre ser en möjlighet att förändra sitt yttre och brösten är något som kommer i centrum i många lägen beroende på i alla fall var de är placerade i höjdled. Bröstförstoring med silikonimplantat har sedan mitten av 1960-talet varit ett av de vanligaste kosmetiska kirurgiska ingreppen och det blir bara ännu mer populärt i dag. Bröstproteserna av silikon anses idag ha en livslång hållbarhetstid, fri från allvarliga komplikationer och biverkningar.

De proteser som används idag, består av ett yttre skal av silikon. De är fyllda med fast silikongel eller i alla fall semi fast. Proteserna kan vara antingen runda eller droppformad och de finns i många olika storlekar och profiler.

Bröstförstoring är till för flera olika grupper av kvinnor:

De som har mycket liten byst eller inga bröst, på grund av för lite utveckling av bröstkörtlarna. De kan uppfattas som ”utsugna” eller ut ammade. Sedan finns det dom som helt enkelt har normal storlek men som önskar större bröst av bara det skälet att de attraheras av stora fylliga bröst. Den sista kategorin är de som har ett problem och vill korrigering asymmetriska/defekta bröst. Eller de som har förlorat volym i brösten efter amning eller på grund av ökad ålder.

 

Tags:

No Comments so far ↓

Like gas stations in rural Texas after 10 pm, comments are closed.