moveonup.nu

moveonup.nu

Hårfibrer är små men bra

juni 8th, 2011 · No Comments · Okategoriserade

Det är faktiskt vanligt att man döljer sitt håravfall med hårfibrer samtidigt som man genomgår en behandling för att förbättra hårväxten. Den extra behandlingen kan vara en laserbehandling eller en behandling med Propecia eller Recrea. Fibrerna passar lika bra på män som på kvinnor av alla åldrar. Det finns till och med barn under 14 år som använder produkterna.

Vad kan hårfibrer göra för dig? Fibrerna är statiskt laddade och fäster direkt i ditt hår av sig själv. Oavsett väder sitter de fast, till och med om det skulle börja regna. För ännu bättre resultat används med fördel speciell spray som fixerar fibrerna på hårstråt och ger längre hållbarhet.

 

 

 

Tags:

No Comments so far ↓

Like gas stations in rural Texas after 10 pm, comments are closed.